2013 års cykelpremiär!

Igår var det äntligen dags för premiären på racern. Har haft en segdragen förkylning och var egentligen inte riktigt återställd men körde ensam så jag kunde anpassa tempot efter dagsformen.

Packade in cykeln i bilen (ville inte cykla med allt grus som fortfarande ligger på cykelbanorna…) och begav mig till Ekerö och FRA-varvet. Ställde bilen vid golfklubben och körde sedan FRA-varvet. Planen var att köra i 2 timmar. Första timmen gick väldigt bra, snittade ca 30 km/h vilket får anses bra som första pass helt solo. Andra timmen började det blåsa och fast man cyklar i en stor cirkel kändes det som det var motvind nästan hela tiden (hur nu det går till..?).

Jag körde i alla fall cirka 5,5 mil under de knappa två timmarna jag var ute. FRA-varvet är jättefin och hade knappt något grus alls så det går alldeles utmärkt att köra racer där. När jag kom hem var jag lite sliten i luftrören och hostade en del men idag känns förkylningen mycket bättre.

Tyvärr blev det inget cyklande idag eftersom det började snöa precis när jag skulle sticka iväg, så jag valde att köra ett benpass på gymmet istället.

På onsdag blir det mitt första träningspass med Brostugan SUB 10!

Det här inlägget postades i Skador och sjukdomar, Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.