2×10 minuter av 40/20-intervaller på löpband

Löpband på gymmet i Victoria Tower Vo2-passen fortsätter. Är inne i andra veckan av fyra med Vo2-pass. Idag blev det återigen ett 40/20-pass på löpband. Vanligtvis springer jag nästan aldrig på löpband men nu när jag har många Vo2-pass är det lättare att köra dem på löpband där jag kan justera lutningen och hastigheten enkelt.

Dagens pass såg ut som följande:
VO2 max 40/20
2×10 st
Setvila 2 min
Zon 5
15-15.5km/h
3-4% lutning

Jag jobbar på ett företag som har kontor i Victoria Tower i Kista och där har jag tillgång till hotellets gym på våning 22. Väldigt smidigt att gå ner på lunchen och köra ett pass. Det är också ganska bra utsikt även om bilden kanske inte riktigt visar det.

 

Det här inlägget postades i Träning, Träningspass och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *