Andra behandlingen med muskelstimulator / TENS hos naprapat

Idag hade jag bokat tid hos jobbets naprapat som även denna gång hade med en muskelstimulator för att behandla mitt knä. Förra veckans behandling hade väldigt bra effekt så igår hade jag endast en väldigt liten känning kvar. Efter dagens behandling har jag ingen känning kvar alls i knät så jag hoppas det håller i sig nu och inte kommer tillbaka när jag börjar springa igen. Tyvärr kommer det inte bli någon mjukstart då första passet blir Lidingöloppet men jag får se till att värma upp ordentligt och sedan starta loppet väldigt lugnt.

Om nu bara förkylningen vill ge med sig så ska detta nog gå bra!

Det här inlägget postades i Lidingöloppet, Skador och sjukdomar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Andra behandlingen med muskelstimulator / TENS hos naprapat

  1. Pingback: Tävlingsrapport - Vasaloppet Öppet Spår 2013 - Fredrik Malmgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.