Anmäld till 2013 års upplaga av Vansbrosimningen samt Vansbro Kortsim

Vansbrosimningen

Vansbrosimningen

Igår öppnade anmälningarna inför 2013 års upplaga av Vansbrosimningen. Nästa år tänkte jag dubblera så jag har anmält mig till både stora loppet på 3 km men även till Vansbro Kortsim som är 1 km. Jag kommer ändå att vara där båda dagarna eftersom min sambo ska simma Vansbro tjejsim som går någon timme efter Vansbro Kortsim. Jag borde hinna i mål samt byta om och ta mig tillbaka till udden där man ser starten lagom till hon startar.

Fokus kommer såklart vara på det långa loppet men det är kul att få in ytterligare en simtävling så man alla fall får 2 lopp.

Eftersom jag i årets lopp simmade under 55 minuter fick jag seeda mig in i gruppen SUB 55. I det korta loppet finns det endast en startgrupp.

Det här inlägget postades i Vansbro Kortsim, Vansbrosimningen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.