Anmäld till Gran Fondo Stockholm 2014

Gran Fondo Stockholm

Gran Fondo Stockholm

Jag har börjat planera vilka lopp jag ska göra nästa år inför Vätternrundan som är det stora loppet när det gäller cykling.

I år cyklade jag Roslagsvåren som är ett mycket trevligt lopp och arrangeras av Fredrikshof där jag är medlem. Till 2014 har man dock valt att lägga Roslagsvåren på is och istället satsa på Gran Fondo Stockholm. Loppet har två distanser, Gran Fondo som är på 150 km och Medio Fondo som är på 60 km.  Jag kommer att cykla Gran Fondo förhoppningsvis med en hel del av min SUB 10-grupp som jag sedan ska leda runt Vätternrundan.

Start och mål sker på Friends Arena. Ska bli väldigt kul att vara med på premiären av detta cykellopp!

Det här inlägget postades i Gran Fondo Stockholm, SUB 10 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.