Anmäld till Lidingöloppet 2014

Lidingöloppet 30 km

Lidingöloppet 30 km

Det svåraste loppet för mig i En Svensk Klassiker är Lidingöloppet. Jag har sprungit det ett antal gånger och fastän tiden har blivit bättre varje gång så slutar det alltid med att jag måste stanna en eller flera gånger under loppet och behandla mina krampande ben antingen med sjukgymnasternas hjälp eller att jag själv stretchar. Läs gärna hur det gick i årets upplaga av Lidingöloppet.

I nästa års lopp ska jag ta mig under tre timmar vilket inte är någon speciellt bra tid egentligen men för mig och mina ben är detta ett mardrömslopp som blivit lite av en mental kamp som jag är fast besluten att vinna!

Det här inlägget postades i En svensk klassiker, Lidingöloppet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.