Anmäld till Midnattsloppet 2014

Midnattsloppet

Midnattsloppet

Årets Midnattslopp hade jag planerat att springa men sedan bokade vi en resa till Spanien så jag missade det tyvärr. Jag har endast sprungit Midnattsloppet en gång tidigare och tyckte det var ett väldigt roligt lopp. Det är ganska kul att planera in några lopp under säsongen som är mer som delmål där man kan testa formen och eventuell utrustning och där det inte är hela världen om något skulle gå lite snett. Hellre på ett sånt här lopp än till exempel något av loppen i En Svensk Klassiker.

Nästa års lopp har jag en bättre startgrupp (2A) än jag hade det året jag sprang så förhoppningsvis är det inte lika många långsamma löpare jag behöver springa förbi.

Det här inlägget postades i Midnattsloppet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.