Anmäld till Siljan Runt 2013

Siljan Runt 2013

Siljan Runt 2013

I onsdags anmälde jag mig till Siljan Runt. Alla som åkt detta lopp vet att det är en väldigt fin bana men i årets upplaga fick man inte njuta i många minuter då vädret var värsta tänkbara med 8 grader samt regn och stark blåst. Loppet gick samma dag som Stockholm Marathon fast vad jag förstått så hade vi ännu värre väder än löparna.

Det finns tre olika färdvägar, jag kommer att åka den långa som är 16 mil. Den går runt både Siljan och Orsasjön. Man kan även välja enbart Siljan samt enbart Orsasjön. Stäckorna blir då 12 mil respektive 7 mil.

Siljan Runt kommer att vara en del av min träning och uppladdning inför Vätternrundan 2013 som jag kommer att cykla i en SUB10-grupp från Fredrikshof.

Det här inlägget postades i Siljan Runt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *