Anmäld till Siljan Runt 2014

Siljan Runt är ett väldigt trevligt cykellopp som jag åkt två gånger tidigare. Nästa år kommer det vara ett av de lopp jag cyklar inför Vätternrundan.

Tyvärr ligger det egentligen lite för nära Vätternrundan (helgen innan) så jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska satsa på en bra tid eller om man tar det som ett långdistanspass. Får nog bli att jag känner efter hur det känns när jag väl är där. Vill inte riskera något inför Vätternrundan som är det verkliga målet för mig. Förhoppningsvis får jag med mig några från min SUB 10-grupp även på detta lopp.

Man kan välja att köra tre olika distanser, 160 km, 120 km och 70 km. Jag kommer att köra den längsta precis som tidigare år.

Läs gärna min tävlingsrapport från årets lopp.

Banprofil Siljan Runt 160 km

Banprofil Siljan Runt 160 km

Det här inlägget postades i Siljan Runt, SUB 10. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.