Anmäld till Stockholm Tunnel Run 2014

Stockholm Tunnel Run

Stockholm Tunnel Run

Stockholm Tunnel Run är ett lopp som kommer att löpas i Norra Länken och som jag tror endast kommer gå en enda gång. Det var tydligen ett liknande lopp som hette Tunnelloppet då man sprang i Södra Länken.

När jag hörde talas om Stockholm Tunnel Run så tänkte jag direkt att detta får jag inte missa. Anmälde mig tidigt på deras intresselista och fick sedan ett mejl om att jag kunde gå in och anmäla mig innan deras ordinarie anmälan öppnade. Nu återstår det bara att se om de hinner klart med tunneln till starten den 22 november!

Det här inlägget postades i Stockholm Tunnel Run. Bokmärk permalänken.

2 svar på Anmäld till Stockholm Tunnel Run 2014

  1. Qithara skriver:

    Har du en mail-adress man kan kontakta dig via?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.