Anmäld till Vasaloppet Öppet Spår 2015

Vasaloppet Öppet Spår

Vasaloppet Öppet Spår

Då var man återigen anmäld till Vasaloppet Öppet Spår Söndag! Hur det gick i årets lopp kan du läsa i min tävlingsrapport.

Inför Öppet Spår 2014 var planen att köra fler teknikpass med en tränare men eftersom det var dåligt med snö blev det faktiskt inte ett enda pass. Däremot blev det många pass på SkiErg samt så började jag även styrketräna mer och framför allt mer fokuserat då jag äntligen tagit hjälp av en PT.

Till Vasaloppet Öppet Spår 2015 hoppas jag på mer snö i Stockholm så jag kan ta några teknikpass men även att motivationen för styrketräningen håller i sig. Fler pass på SkiErg blir det absolut, en klar favorit!

Målet för 2015 blir att åka under 6 timmar och 30 minuter!

Det här inlägget postades i Vasaloppet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.