Anmäld till Vätternrundan 2013

Vätternrundan 300 km

Vätternrundan 300 km

Igår anmälde jag mig till Vätternrunda 300 km. Den officiella anmälan öppnar inte förrän 1 oktober men är man medlem i en cykelklubb så kan man anmäla sig innan till någon av klubbens mastergrupper. Jag kommer att köra i en SUB 10-grupp med enbart cyklister från Fredrikshof. Starttiden är satt till 04.52 vilket jag tycker är en väldigt bra tid att starta. Tidigare år har jag startat runt 06.00 vilket har fungerat mycket bra, både var det gäller sömn men även biltrafik och andra cyklister.

Nu blir det till att träna hårt i vinter med många spinningpass!

Det här inlägget postades i Vätternrundan. Bokmärk permalänken.

2 svar på Anmäld till Vätternrundan 2013

  1. Pingback: Vätternrundan 2013 är slutsåld! - Fredrik Malmgren

  2. Pingback: Anmäld till Siljan Runt 2013 - Fredrik Malmgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.