Äntligen lite längre konstsnöspår

Nu i veckan öppnade äntligen Granåsens konstsnöspår sin längre slinga. Tidigare i vinter har endast slingan som är ca 800 meter varit öppen. Hur den ser ut kan man se på denna video.

Idag åkte jag deras längre slinga på ca 2 km. Åkte i 2 timmar och 15 minuter och kom strax över 3 mil. Spåren var väl inte de bästa men med tanke på vädret som varit så var det helt okej, dock en hel del skräp i spåret. Kroppen kändes bra och jag hade prickat in fästvallan perfekt. Hade klister i tre olika lager vilket var första gången. Tidigare brukar jag köra ett baslager och sedan blanda två klister i nästa lager. Denna gång körde jag tre separata lager som jag värmde in samt kylde ner innan jag la på nästa lager. Det tar längre tid men var klart värt det!

Så här ser ett varv ut på 2 km slingan.

Det här inlägget postades i Allmänt, Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *