Blev inget SkiErg World Sprints för mig…

Jag hade förhoppningen att kunna köra SkiErg World Sprints men det blev inget av med det då förkylningen gick åt motsatt håll mot vad jag hoppades på. Mitt halsonda har gått över och ingen riktig snuva har ännu trillat in men istället fick jag hosta som känns som det gått ner lite i luftrören. Känns inget vidare, bara att hålla tummarna för att det vänder snabbt.

Men för att inte helt tappa träningen och formen så har jag plockat upp en sak jag körde för 2015, nämligen #stretchamore. Jag kommer inte köra lite intensivt och inte heller hela programmet som då men kommer att plocka upp de övningar jag gillade bäst och tyckte fick bäst effekt. Träning som denna kan man göra fast man inte är helt frisk. Ja, du läste rätt, jag tycker att den här typen av aktivitet kan räknas som träning eftersom även den hjälper till så man når sina mål likväl som styrketräning och konditionsträning osv gör.

Nu kämpar vi vidare mot Vasaloppet!

Det här inlägget postades i Rörlighet, Skador och sjukdomar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.