Bokat vallaservice till Öppet Spår Söndag

När jag tränar vallar jag alltid mina skidor själv men till Öppet Spår har jag alltid lämnat in mina skidor på vallning. Mina sju första Öppet Spår lämnade jag in på den officiella vallaservicen i Sälen men väldigt varierande resultat. Sista gången jag använde den officiella tjänsten så hade jag så dåliga skidor så då bestämde jag mig för att se mig om efter andra alternativ.

Vasasvahn vallning

Förra året testade jag istället att valla skidor hos Vasasvahn och hade nog de bästa skidor jag någonsin haft. Både glidet och fästet var riktigt bra hela loppet. Nu är det ju såklart svårt att jämföra år för år men jag tänker att den officiella vallaservicen vallar för så otroligt många åkare så de hinner inte lägga ner samma energi på varje skida så då kan det vara en fördel att välja en lite mindre vallaservice.

Till årets Öppet Spår har jag i alla fall återigen bokat vallning från Vasasvahn med förhoppning att de kan återupprepa förra årets fullträff i vallningen.

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.