Bra formbesked inför Roslagsvåren

Igår cyklade jag en runda på egen hand eftersom jag var bortrest över helgen och inte hann till den ordinarie träningen med Lag 10 Brostugan.

Jag har en runda som blir cirka 5,5 mil om man räknar bort transporten till och från Brostugan som är nästan 2 mil tur och retur. Jag har slutat att inkludera transportsträckor i jämförelsen eftersom det varierar så mycket med rödljus, korsningar och andra hinder. Men självfallet kan man även få bra träning på transportsträckorna så det är inte bortkastade mil!

Fast jag har en liten känning av en förkylning samt att det blåste en hel del har jag ökat min medelhastighet med nästan 1 km/h på lite mer än två veckor. Nu ska jag vila tills på torsdag då nästa träning är och sedan är det Roslagsvåren som gäller på söndag! Det kan bli så att jag även hoppar över torsdagens träning så jag är helt friskt tills på söndag. Alltid bra att få några motionslopp i benen innan Vätternrundan.

Det här inlägget postades i Roslagsvåren, Skador och sjukdomar, Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.