Bra start på träningsåret 2015!

Årets första träningsdag kunde inte ha börja bättre. Först körde jag 5000 meter hemma på min SkiErg i förhållandevis lugnt tempo (lite över 1 min från pers) och sedan fick jag spontant för mig att testa en maxinsats på 100 meter direkt efter. Tidigare när jag testat har jag fått tider på över 21 sekunder men idag slog jag till med 18.7 sekunder!

Mina tidigare försök har varit på motstånd 6-7 men nu testade jag att köra på motstånd 10 och det gav resultat.

Tittade på Erik Wickströms 100 meter SkiErg-lista för att se hur min tid står sig och såg då att jag drog samma tid som Erik – riktigt kul! Synd bara att det inte betyder att jag har hans kapacitet på riktiga längdskidor…

Fredrik Malmgren SkiErg 100 meter

Fredrik Malmgren SkiErg 100 meter

Det här inlägget postades i Personligt rekord och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Bra start på träningsåret 2015!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.