Bra träningsvecka på strax under 8 timmar

Denna vecka har jag tränat på bra. Landade på strax under 8 timmar varav 4 timmar längdskidåkning på Granåsens konstsnöspår. Mitt mål är att träna 7 timmar varje vecka under året så jag totalt får ihop totalt 365 timmar. Borde gå tycker jag.

Igår när jag var på Granåsens konstsnöspår var det väldigt mycket folk där. Redan när jag kom dit vid 9 så var det många i spåret och sedan fylldes det på hela tiden. Sista timmen körde jag i princip konstant utanför spåret i skejtdelen för att det var så mycket folk även i snabba spåret. Min sambo kom dit med barnen i slutet på passet så efteråt åkte vi pulka i backen som finns där och avslutade med att grilla korv. Som man ser på bilden var det många som hade samma upplägg på dagen.

Granåsen pulkabacke 2018-01-20 12

Granåsen pulkabacke

Idag blev det en repris på gårdagen förutom korvgrillningen. Det var inte lika mycket folk idag, antagligen på grund av att det var mycket kallare. Igår på kvällen när jag kollade prognosen stod det att det skulle bli -4 grader så jag vallade för det. I morse när jag kom till Granåsen stod bilens termometer på -13 grader. Lyckligtvis fungerade min fästvalla ändå, inte toppen men helt okej.

Totalt i helgen åkte jag drygt 6 mil vilket blir ungefär 80 varv. Nu hoppas vi på mer snö och kyla så de kan förlänga banan.

Granåsen temperatur 2018-01-21

Granåsen Garmin data 2018-01-21

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *