Då var man igång igen med träningen!

Nu har jag haft 2 träningspass efter min segdragna förkylning som varade i 14 dagar.

SkiErg från Concept2

SkiErg från Concept2

Igår körde jag ett pass stakintervaller på gymmets SkiErg och idag blev det ett distanspass på 1 timme, även det på SkiErg. På stakintervallerna kände jag verkligen av att jag inte tränat på 14 dagar. Idag på distanspasset kändes det dock mycket bättre.

Jag tycker SkiErg är ett väldigt bra komplement för oss som inte har rullskidor eller har tillgång till snö tidigt på säsongen. Det är tur att SkiErg inte är så populärt på mitt gym för det är i princip aldrig kö så man kan stå hur länge man vill utan någon kommer och avbryter för att man stått i 20 minuter som är gränsen när det är mycket folk på gymmet för exempelvis SkiErg, löpband, crosstrainers och andra konditionsmaskiner.

Förra året körde jag många pass på SkiErg vilket gav bra resultat vilket jag kände när väl snön kom och man kunde börja åka skidor på riktigt.

Nu känns det mycket bra att vara igång igen!

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *