Dagens träning blev SkiErg 5000 meter och bänkpress

Äntligen är jag igång med träningen igen efter ett långt uppehåll på grund av en väldigt seg förkylning. Första veckan kommer jag ta det väldigt lugnt så jag ser att det inte blir något bakslag.

Igår gjorde jag mitt första pass som blev 5000 meter på min SkiErg och idag gick jag åter ner i källaren och körde även nu 5000 meter SkiErg. Efter det så körde jag lite bänkpress. Försöker jobba på min teknik som är väldigt bristfällig men det känns som den sakta blir bättre. Bara att forsätta öva och inte ha så bråttom med att lassa på med vikter så jag drar på mig någon axelskada inför vinterns stakning.

Bilden till vänster är gårdagens pass och till höger är dagens pass då jag även kopplade mitt pulsband till SkiErgen (annars har jag den endast kopplad till min Garmin 910XT). Dock verkar det som mitt pulsband inte mår så bra för ibland hade jag en puls på 240 (har en maxpuls på 193) och ibland en puls under 100. Därav den skiftande medelpulsen som visas per 1000 meter. Medelpulsen totalt kan dock stämma någorlunda ändå. Blir ungefär 68% av max vilket kan stämma med min upplevda ansträngning.

SkiErg 5000 meter

Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.