Dålig inledning på träningsåret

I slutet på förra året började jag känna av en förkylning. Jag har varit ganska skonad hela hösten och början på vintern men nu var det kört.

Jag började träna lite smått igår med styrka och rörelseträning. Hade gjort i ordning mina skidor för att åka iväg till Granåsen på morgonen idag men kände att det var bättre att träna hemma. Blev istället 30 minuter på min SkiErg och sedan körde jag 30 minuter styrka på det. Är lite försiktig med att höja pulsen för mycket när jag inte är helt kry.

Jag är ledig hela nästa vecka och förhoppningsvis kommer jag vara helt frisk så jag får in några pass innan jag ska köra Roslagsloppet på lördag nästa vecka om det loppet blir av.

Det här inlägget postades i Allmänt, Skador och sjukdomar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *