En bugg i WordPress 2.7.1 editor?

I helgen när jag satte upp denna blogg försvann efter ett tag alla knappar från editorn. Såklart tänkte jag att jag måste ha kommit åt någon inställning. Efter lite letande hittade jag en inställning för detta under Användare->Din profil->Stäng av den visuella redigeraren när du skriver. Problemet var att denna inställning ej var ikryssad vilket borde betyda att knapparna i editorn ska vara synliga, alltså problemet var inte löst. Letade på Google och upptäckte att det fanns en uppsjö av bloggposter och inlägg i forum om just detta. Tyvärr fanns det lika många lösningar som inlägg… Testade några av lösningarna men insåg snart att för min del skulle det gå fortare att installera om WordPress eftersom det i princip var en tom installation jag hade.

Efter att jag installerat om WordPress och aktiverat samma plugins som förut är knapparna än så länge kvar i editorn. Jag har fortfarande ingen aning om vad som gjorde att knapparna försvann, bara att hoppas att de håller sig kvar. En sak är säker, backup är något jag ska vara noga med ifall detta händer igen.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.