En olycka kommer sällan ensam

Ont i halsenSom om det inte var nog med två veckors löpförbud för mina ömmande vader och hälsenor så vaknade jag idag med svidande hals. Hade ju varit bättre om de hade kommit samtidigt och inte nu när jag tycker mig vara bättre. Var även hemma och vabbade sjukt barn idag så risken att bli värre är stor.

Får försöka att inte stressa upp mig över tappad träning, det är ju i princip fyra veckor kvar och löpformen var ganska god innan allt detta så jag borde komma tillbaka ganska fort hoppas jag.

Orginalplanen var annars att springa första 2 milen på Lidingöloppet i helgen.

Det här inlägget postades i En svensk klassiker, Lidingöloppet, Skador och sjukdomar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *