En ständig balansgång för att inte gå sönder under löppassen

Idag när jag kom hem efter jobbet drog jag direkt ut på ett löppass. På schemat stod det LT 75 minuter men kände ganska tidigt att vaderna inte var med mig idag. Sprang till Johannelundstoppen och där körde jag ett par varv. Avslutade med att springa upp för gångvägen från brandstationen och sedan ner för skidbacken för att sedan bege mig hemåt igen.

Passet blev 7,69 km och snittempot landade på 5.40 min/km på de 43.32 minuterna jag var ute, pulsen höll sig i rätt zon. Bra pass fast det blev kortare än planerat. Lite orolig blir man dock över vaderna.

Solnedgång Johannelundstoppen 2017-09-12

Det här inlägget postades i En svensk klassiker, Lidingöloppet, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.