Filmer från hela Hässelbyloppet 2013 och 2014 samt några andra lopp

Nu har jag äntligen börjat ta tag i alla mina GoPro-inspelningar från diverse lopp jag kört. Just nu har jag redigerat fem stycken filmer från lopp jag kört och två stycket återstår att redigera. En del av loppen kommer att ha data från min Garmin inlagt och vissa kommer att vara utan.

Här är de jag hittills redigerat och lagt ut på min Youtube-kanal. De tre första är länkade till tävlingsrapporterna för respektive lopp om man vill läsa mer om loppen.

Så alla ni som ska springa Hässelbyloppet imorgon kan titta på dessa filmer för att bekanta er med banan. Troligtvis kommer jag springa med GoPro även imorgon så titta tillbaka hit om ett par dagar så ligger det förhoppningsvis ytterligare en film ute.

Hässelbyloppet 2014 – hela loppet

Hässelbyloppet 2013 – hela loppet

Tjurruset 2013 – hela loppet

Vätternrundan 2012

Siljan Runt 2012

Det här inlägget postades i Allmänt, Hässelbyloppet, Siljan Runt, Tjur Ruset, Vätternrundan och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.