Förkylning inför Öppet spår så nu är det vila som gäller

Jag har dragit på mig en förkylning som inte vill släppa men igår klämde jag ändå in en teknikträning för att slipa ytterligare på tekniken och då främst på diagonalen som jag tycker är klart svårast att få till bra. Nu idag känner jag även av att det stramar lite i baksidan av vänster lår som jag ska försöka få bukt med under kommande vecka. Så nu blir det vila och boka en tid hos jobbets naprapat så kommer jag nog vara i helt okej form till nästa helg!

Förkylningen kommer som vanligt olämpligt och precis före ett viktigt lopp. Dock har jag denna vinter klarat mig mycket bättre än vad jag brukar vilket är väldigt positivt. Jag har börjat med en del olika vitaminer och andra kosttillskott, bland annat L-Glutamin. När Vasaloppet är avklarat ska jag skriva ihop ett inlägg över mina reflektioner från detta.

Skidtekniken tycker jag sitter helt okej men kommer dock inte helt naturligt så jag måste hela tiden tänka på de punkter David från EpiXC har tipsat om. Mitt största problem i alla växlar är att jag stressar och inte glider så mycket som jag borde vilket gör att jag inte utnyttjar all den energi jag lägger ner. Men Vasaloppet är långt så jag har gått om tid att öva!

Det här inlägget postades i Skador och sjukdomar, Vasaloppet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.