Första träningen med Lag10 Brostugan

I onsdags hade vi första träningen för Lag10 Brostugan. Vi var runt 12 personer som samlades kl 18 vid Brostugan.

De första träningarna kommer vi att fokusera mer på gruppcykling och trimma in tekniken för att sedan öka takten så vi klarar de 32 km/h i snitt som är tänkt att vi ska hålla under Vätternrundan.

Totalt var vi ute i två timmar och cyklade lite mer än fem mil. Hastigheten blev alltså inte så värst imponerande men den är som sagt sekundär de första rundorna. När vi startade var det rätt klart väder och 9 grader i luften och när vi kom tillbaka till Brostugan hade temperaturen sjunkit till 2 grader. Det är ganska bra sopat på Ekerö så det var inga större problem men en del isfläckar finns kvar än. Det finns även en sträcka där cykelbanan inte är helt klar och där man måste cykla på vägen vilket inte alla bilister tyckte var så bra och uttryckte sitt missnöje…

På söndag har vi vårt första långpass. I dagsläget är det 18 personer av de 23 som ingår i Lag10 Brostugan som svarat att de kommer. Vad jag har hört är det rätt ovanligt att man får ihop så här många till träningarna. Hoppas det fortsätter hela vägen fram till Vätternrundan, då tror jag vi kommer klara detta galant!

Det här inlägget postades i Lag 10 Brostugan, Träning, Vätternrundan och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.