Genomförde hela #Stretchamore

Sportamores rörlighetsutmaning med @naprapatjonas

Sedan några dagar tillbaka är stretchutmaningen Stretchamore avklarad. Jag körde hela utmaningen (se stretchschemat). Vissa dagar var det kul, vissa mindre kul med sviktande motivation men jag höll ut och genomförde hela utmaningen.

Resultatmässigt hände det en hel del. Min naprapat var nöjd med resultatet då vi gjorde en ”screening” för någon vecka sedan inför mitt nya styrke- samt rörlighetsprogram han ska göra till mig.

Jag har haft styrkeprogram tidigare som en PT gjort men nu ska alltså en naprapat göra ett till mig och det ska bli intressant att se om det är någon skillnad förutom i övningar men också i deras upplägg.

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Genomförde hela #Stretchamore

  1. Pingback: Tävlingsrapport – Lidingöloppet 2015 - Fredrik Malmgren

  2. Pingback: Rörlighetsträning ger resultat - Fredrik Malmgren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *