Håll fokus hela vägen in i mål

Mitt projekt börjar nu närma sig sitt slut och sajten är snart klar. De flesta funktioner är på plats och fungerar så nu är det ”bara” att skriva texterna och se till att allt ser snyggt ut. Det är mer tidskrävande än man tror att göra finputsningarna. Det är lätt att man sitter och pillar på små detaljer som ändå ingen kommer att se eller bry sig om. Nu gäller det att prioritera vad som är viktigt och vad som kan komma i nästa release.

light-buld

Mitt i allt detta gick min hjärna på högvarv i helgen och kläckte ett par nya idéer som jag gärna vill komma igång med. Det var en stund i helgen då jag tänkte att jag pausar projektet jag håller på med för att påbörja ett av de projekt jag kom på i helgen. Som tur var tog jag mig i kragen och fortsatte med mitt nuvarande projekt.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.