Härligt träningspass med Lag10 Brostugan

Igår hade vi vårt första ”långpass”. Fokus var på gruppcykling precis som tidigare pass och denna gång gick det lite bättre än sist. Farten var aningen högre och luckorna och ropen att hålla igen var färre. Dock är det långt kvar innan vi kan snitta på 32 km/h under en längre sträcka…

Vi startade vid Brostugan klockan 9 och det kom cirka 15 personer. Vädret var lite grått och kallt samt en del blåst men enligt rapporter skulle det bli fint senare på dagen vilket det också blev. Vi var ute i 2 timmar och 30 minuter och cyklade lite mer än 7 mil. Det var en hel del stopp. Bland annat 3 stycken punkteringar vilket tog ganska lång tid att fixa.

Fysiskt känner jag att det hittills inte är några problem. Hade det varit det vid dessa korta turer och låga farter hade jag blivit riktigt orolig. Nu gäller det för mig att samla timmar och mil på cykeln. Helst ska det såklart vara mil med kvalité och inte ”pendlarmil”. Nu kan man såklart utnyttja även ”pendlarmil” på ett vettigt sätt så det blir lite träning av dessa också såklart.

Väl hemma var cykeln riktigt smutsig så kände att jag knappt ville ta upp den i lägenheten. Nu var ändå vädret så fint så det var faktiskt helt okej att vara ute och tvätta cykeln.

Smutsig Scott CR1 Team

Smutsig Scott CR1 Team

Det här inlägget postades i Lag 10 Brostugan, Träning, Vätternrundan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.