Hässelbyloppet i helgen

I helgen är det Hässelbyloppet. Jag har fortfarande problem med höftböjarna sedan Lidingöloppet så jag har inte tagit ett ända löpsteg sedan dess och kommer nog inte göra det innan loppet heller.

Nu fokuserar jag på att få ordning på kroppen. I tisdags var jag hos naprapat och fick nålar i höften, rumpan och ländryggen. Blev lite bättre efter det. Utöver detta så gör jag väldigt mycket rörlighetsövningar just nu. Dels rehabövningarna jag fått från naprapaten men så har jag också hakat på rörlighetsutmaningen #stretchamore som jag skrev om i tidigare inlägg.

Stora frågan är nu: Kommer jag hinna få ordning på kroppen i tid..?

Det här inlägget postades i Hässelbyloppet, Skador och sjukdomar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.