Hitta rätt lampa på Lampguiden.com

Har du någonsin funderat över vilken lampa du ska köpa? Aldrig nöjd med det sken som en lågenergilampa lyser med? Då är sajten som du saknar här.

Jämför lampor och hitta rätt lampa för dig - Lampguiden.com

Jämför lampor och hitta rätt lampa för dig - Lampguiden.com

Lampguiden kan du se all den vanliga tekniska specifikationen som exempelvis effekt, sockel, lumen, färgtemperatur och många andra värden som är mer eller mindre förvirrande. Det som gör Lampguiden unikt är att vi har testat vilket sken och karaktär varje lampa har.

För varje lampa kan man se, förutom all den vanliga specifikationen, även fyra bilder som visar lampan i sin förpackning, lampans utseende, ett histogram som visar lampans färgkaraktär och slutligen en bild som visar lampans sken. Om någon besökare har skrivit en recension och betygsatt lampan kan du även se det.

Vi gick live med sajten sent i fredagskväll så testa gärna och rapportera om ni hittar något som inte fungerar. Har ni idéer på något som man kan testa för att göra sajten ännu mer intressant går det bra att kommentera nedan. Vi är också väldigt intresserade av samarbeten av alla dess slag. Säljer ni lampor? Representerar ni någon lamptillverkare och vill att vi testar era lampor? Ta gärna kontakt med mig här i kommentarerna, genom vårt kontaktformulär på Lampguiden eller på min e-post som är på formen förnamn.efternamn@lampguiden.com.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hitta rätt lampa på Lampguiden.com

  1. Joakim Nyberg skriver:

    Tjena!

    Vi på milliwatt.se säljer lågenergiartiklar och har ett stort utbud av LED-lampor för ersättning av lågenergilampor och glödtrådslampor. Kolla in om ni skulle vara intresserad av att jämföra dem med era lampor? Skulle vara vädligt intressant för oss också. Hör gärna av dig mailledes så kan vi ju se vad som krävs.

    Hälsar
    Jocke på milliwatt.se

  2. Pingback: Summering av oktober 2009 | Fredrik Malmgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *