Idag kom min Wrist ID Sport från Road ID

Idag fick jag ett paket hem i brevlådan från Road ID innehållande min Wrist ID Sport som jag beställde förra veckan. Jag tycker det är kul att de har lagt lite energi på förpackningen och inte enbart skickar i ett vanligt brunt kuvert. I bilden nedan ser ni hur fram och baksidan ser ut. På baksidan så står även historien hur de kom på iden med Road ID.

I denna förpackningen kom min Wrist ID Sport från Road ID

I denna förpackningen kom min Wrist ID Sport från Road ID

I förpackningen låg mitt Wrist ID Sport samt informationspapper och en del kuponger så man kan få lite rabatter vid nästa köp.

Wrist ID Sport från Road ID

Wrist ID Sport från Road ID

Nu har jag haft den på mig i ett par timmar och hittills tycker jag den sitter väldigt bra. Trodde faktiskt att bandet skulle vara bredare men det känns väldigt smidig. Får se hur den känns när jag testar den på nästa cykeltur.

Det här inlägget postades i Allmänt, Utrustning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Idag kom min Wrist ID Sport från Road ID

  1. Pingback: Första träningspasset med Wrist ID Sport från Road ID - Fredrik Malmgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.