IQube verkar för kvinnligt entreprenörskap genom PREIQUBE

Eftersom jag jobbar på Squace som är ett IQube bolag får jag då och då lite nyhetsbrev från dem. Idag fick jag ett som inte är så aktuellt för mig personligen men det är helt klart värt att tipsa andra om.

PREIQUBE

PREIQUBE

IQube vill återupprepa succén de hade förra året med sitt PREIQUBE. I år har de som mål att under ett antal månader hjälpa 25 kvinnor att ta steget från idé till företag. Förra året sökte 200 kvinnor till de 10 platserna. När deras tid i PREIQUBE var slut hade 9 nya företag startat.

Sista ansökningsdagen är den 31/5 så är du kvinna och tycker att du passar som entreprenör tycker jag absolut att du ska söka.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.