Lidingöloppet är runt hörnet och benet strular fortfarande

Efter helgens löpning på sista milen på Lidingöloppet fick jag på nytt ont i benet. Gick antagligen på för hårt. Nu har jag återigen vilat och kört rehab på benet. Just nu känns benet bra men ska köra lite mer rehab ikväll och sedan ska jag testa en kort runda imorgon efter jobbet.

Planen var att springa första 20 km på Lidingöloppet på söndag i ett väldigt lugnt tempo för att känna in banan lite så man får en bra känsla inför loppet nästa vecka. Nu får jag se hur det blir, har dock inte avskrivit detta än. Bestämmer mig på lördag beroende på hur benet känns efter morgondagens träning. Har bokat en naprapattid på onsdag nästa vecka för att ge benet en sista behandling innan loppet. Inte mycket tid kvar att spela på nu…

Det här inlägget postades i En svensk klassiker, Lidingöloppet, Skador och sjukdomar, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *