Mina mål för 2010

Jag tänkte göra som många andra bloggare och entreprenörer och lista upp mina mål för 2010. Det är faktiskt rätt kul att sedan titta tillbaka på sina mål efter ett år och se vilka man har lyckats uppfylla.

Utveckla fem nya sajter
I min dator ligger en lång lista med sajter som väntar på att utvecklas. Med förra årets facit i hand borde det vara rimligt att hinna med fem nya sajter. Vissa av dessa kommer att bygga på mitt ramverk och andra kommer troligtvis att baseras på WordPress som CMS.

Vidareutveckla mina sajter
Jag har en del projekt som kräver en del vidareutveckling för att blir riktigt bra. Till exempel så skulle Konsultprofil.se behöva ny design och möjlighet att kommentera både profiler och projekt för att ge sajten lite mer liv. En andra version av Presentlistan.com är redan påbörjad vilket kommer att öka intäkterna för sajten. Lampguiden.com jobbar jag just nu med att hitta bra samarbetspartners och hittills har vi redan samarbeten med två av de största lamptillverkarna vilket är otroligt roligt.

Lära mig mer om WordPress
Wordpress är ett CMS som duger bra till många andra saker än att bara fungera som en plattform för bloggar. Därför tänkte jag lägga rätt mycket tid på att lära mig mer om WordPress. Det kanske blir en och annan plugin innan året är slut.

Lära mig mer om SEO
Ett område som jag tycker är väldigt intressant är SEO. Alla sajter jag driver har jag sökmotoroptimerat men det är mycket som kan förbättras. SEO är inget man lär sig över en natt och mycket lär man sig genom att testa sig fram.

Börja tjäna pengar på mina sajter
De sajter som jag driver i dagsläget genererar inte så mycket pengar som de skulle kunna göra. Hittills har jag inte lagt ner så mycket tid på att hitta relevanta annonser men det ska jag ändra på i år. En del sajter har faktiskt inte ens Google Adsense.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 svar på Mina mål för 2010

  1. Pingback: Summering av februari 2010 | Fredrik Malmgren

  2. Nabil skriver:

    Dina mål är väldigt lika mina. Kändes nästan som att jag läste ett blogginlägg skrivet av mig själv… 🙂

  3. Pingback: Summering av december 2010 | Fredrik Malmgren

  4. Pingback: Uppföljning av mina mål för 2010 | Fredrik Malmgren

  5. Pingback: Mina mål för 2011 | Fredrik Malmgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *