Mina mål för 2011

Förra året skrev jag en bloggpost om mina mål för 2010 vilket är rätt kul när man sedan går tillbaka och följer upp målen. Nu tänkte jag sätta upp nya mål för 2011 innan vi kommer för långt in på året.

Utveckla två nya egna sajter
Förra året satta jag detta mål till fem sajter men i år drar jag ner målet lite eftersom jag är pappaledig till augusti och då är tiden mer begränsad än den var förra året. En annan anledning till att dra ner på målet är sista målet i denna korta lista.

Börja tjäna pengar på mina sajter
I år ska jag försöka arbeta lite mer aktivt med att faktiskt tjäna pengar på mina befintliga sajter men även såklart på de nya sajter jag utvecklar.

Fler kundprojekt i min enskilda firma
Jag har kommit till insikten att förvaltning och marknadsföring av sajter inte är min grej. Jag gillar att komma på koncepten och sedan bygga sajten. Därför ska jag försöka lägga mer fokus på kundprojekt vilket också ger mycket mer pengar än vad mina egna sajter gör. Går detta jättebra kommer nog de andra målen att få stå lite åt sidan.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.