Mycket att göra just nu, men det är kul

Just nu går det väldigt långsamt framåt med projektet jag jobbar med. Det är precis som man brukar säga, de sista 20 % av ett projekt tar 80 % av tiden.  I mitt projekt använder jag inte ett färdigt CMS som Joomla eller WordPress vilket gör att det tar väldigt mycket längre tid att bli klar. Det positiva med detta projekt är att jag kommer att kunna återanvända ramverket till kommande projekt. I nästa projekt kommer jag att använda ett färdigt CMS, dock har jag inte använt det förut men förhoppningsvis kommer det ändå att gå väldigt mycket fortare.

Servage Hosting

Servage

I veckan blev jag godkänd för Google AdSense så jag satt en stund med det i helgen och testade lite saker. Nu ligger det annonser efter första inlägget på bloggen. Jag har också lagt upp en banner till Servage där jag har denna blogg. Annonsen genererar inga pengar per klick eller visningar utan endast om någon registrerar sig för ett nytt konto hos dem. Dealen är att man får 2 månaders extra abonnemangstid plus 75 GB extra utrymme. Även den som registrerar sig får 75 GB extra. Hittills är jag väldigt nöjd med Servage. Just nu får man även en Google AdWords kupong på 400 kronor när man registrerar sig.

I helgen har jag inte bara jobbat med egna saker. Jag har även gjort en sajt baserad på WordPress till ett företag. Har lite småsaker kvar att fixa men i det stora hela är den klar. Det är skönt med lite inkomster i företaget och inte bara utgifter. Tyvärr så är jag alldeles för dålig på att ta betalt, måste ta mig i kragen på den punkten.

I torsdags hade vi på Squace en fest, många intressanta människor kom. Jag ska försöka komma över lite bilder som jag kan lägga upp på bloggen. Mer om festen i senare inlägg.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.