Nu har jag tillslut blivit med blogg

Så var det även dags för mig att ta steget från att bara läsa bloggar till att även skriva en själv. På denna blogg kommer jag att ta upp allt som jag tycker är intressant inom webb och mobilt.

Jag jobbar till vardags som projektledare på Squace, som utvecklar en mobilapplikation, så det kan nog tänka sig att det kommer vara en del inlägg om vad vi håller på med för kul och om våra kommande projekt (finns en hel del väldigt intressanta som jag inte kan avslöja än).

På fritiden håller jag mig sysselsatt med diverse egna små och lite större projekt och jag hoppas kunna få ut några publikt under 2009. Detta kommer det också bloggas om en hel del.

Jag hoppas att jag kan bjuda på många intressanta och roliga inlägg.

Trevlig läsning!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.