Ny utrustning inför vintern och Vasaloppet 2013

För ett tag sedan var jag och köpte lite ny utrustning inför kommande säsong. En del saker var jag tvungen att köpa andra var mer spontana inköp.

I årets Vasalopp gick mina ena stav av då en medåkare troligtvis sparkade av den i en uppförsbacke. Det var en kolfiberstav från Madshus som jag var väldigt nöjd med. Tyvärr hade in Skidsport några stavar från Madshus utan jag fick se mig om efter andra alternativ. Hittade dock Swix Carbon CT3 Composit som jag körde med i söndags på mitt första skidpass för säsongen och de fick klart godkänt resultat.

Swix Carbon CT3 Composit

Swix Carbon CT3 Composit

Det blev också ett par nya lill-Sport Coach samt lite ny träningsvalla från TOKO.

Sista inköpet blev lite mer spontant då de sålde ut Bliz Pursuit XT för ett väldigt bra pris. Jag har redan tidigare ett par av en annan modell och sedan ett par exakt likadana bågar fast svarta men dessa kom med andra glas så jag kunde inte stå emot.

Bliz Pursuit XT, lill-Sport Coach, TOKO

Bliz Pursuit XT, lill-Sport Coach, TOKO

Det här inlägget postades i Vasaloppet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.