Ny vända till Lidingö imorgon för att testa första två milen på Lidingöloppet

Nu har det gått ett par dagar till och vaden och hälsenan känns bättre och bättre för varje dag. Imorgon ska jag förhoppningsvis få tid till att åka till Lidingö och springa de första 2 milen på Lidingöloppet. Kommer åka dit rätt sent på eftermiddagen då min sambo jobbar på dagen.

Jag har gått hos naprapaten en gång i veckan nu sen jag fick problemen och fått behandling med nålar med ström samt fått en massa övningar jag ska göra för att stärka upp mina problemområden. Det är inte jätteroliga övningar men ett nödvändigt ont så jag håller bättre och inte drar på mig dessa besvär igen.

Nu håller vi tummarna att jag kommer iväg imorgon och att vädret blir som SMHI säger. Förhoppningsvis får jag även sällskap av en kompis från cykelklubben.

 

Väder Lidingö 2017-09-09

Det här inlägget postades i En svensk klassiker, Lidingöloppet, Skador och sjukdomar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *