Nystart för bloggen!

Nu är det dags för en nystart för denna blogg. Förut har jag mest fokuserat på utveckling av webbsajter och entreprenörskap men nu ska bloggen rikta in sig mer på träning. Min andra blogg som också har varit vilande alldeles för länge kommer fortfarande rikta in sig på utveckling, entreprenörskap med mera, så vill ni läsa om det föreslår jag att ni går in och följer mig där. Det kommer säkert förekomma andra saker här än enbart träning men jag ska försöka skriva en hel del om min träning och de tävlingar som jag ska vara med på. Förhoppningsvis kommer jag kunna bjuda på en del tips men jag hoppas också på att jag kommer få en hel del tips och inspiration från er läsare.

Vad kommer jag blogga om?

Som sagt ovan så kommer det slinka in lite saker som kanske inte rör träning men huvudfokus kommer att vara träning, tävling och så klart prylar.

Målsättningen är att skriva en race report från varje tävling jag är med på men jag kommer också att försöka blogga om träningar och hur formen förbättras (eller i värsta fall försämras).

Vad tränar jag för sporter?

Jag tränar alla sporter som ingår i En Svensk Klassiker, alltså längdskidåkning, cykling, simning och löpning. Sen tillkommer även aktiviteter som gym och spinning.

Vad är mitt långsiktiga mål med min träning?

Mitt långsiktiga mål med min träning är att göra en Ironman, men dit är vägen lång. Men man måste ju börja någonstans!

Mitt långsiktiga mål - En Ironman!

Mitt långsiktiga mål – En Ironman!

Välkomna att följa med på resan – Nu kör vi!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.