Premiär på längdskidor!

Förra helgen var det äntligen dags för premiär på längdskidor.

Jag hann med två träningar där jag körde drygt två mil per gång. Spåret på Bro-Bålsta golfbana var såklart inte optimal men med tanke på vilka förutsättningar de haft så har de gjort ett kanonjobb!

Jag var där vid 10-tiden både lördag och söndag. På lördagen flöt det på väldigt bra första timmen sedan blev det ganska mycket folk i spåret, som endast var 700 meter, så det var lite svårt att komma fram och hitta flytet i åkningen. Det positiva var att jag fick öva spårbyte. Första timmen var det ingen som körde om men sedan kom det några från en skidklubb och då fick jag ge mig. På slutet försvann krafterna lite samtidigt som även glidet blev sämre. På söndagen var det ungefär samma, dock gick det lite tyngre redan från start.

Väldigt glad att äntligen vara igång. Nästa helg blir det fler skidpass och däremellan ska jag försöka få in två pass på gymmet.

Bro-Bålsta Konstsnöspår 2014-01-18

Bro-Bålsta Konstsnöspår 2014-01-18

Det här inlägget postades i Allmänt, Vasaloppet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *