Redo för morgondagens Hässelbylopp

Träningen efter Lidingöloppet har inte varit den bästa. Motivationen finns men det har varit en massa andra åtaganden som jag behövt prioritera. Bland annat planering inför nästa års Vätternrundan där jag återigen ska vara ledare för en SUB9-grupp.

Efter Lidingöloppet hade jag tills idag endast sprungit en gång, resten har varit styrketräning och rörelseträning så jag har inte varit helt inaktiv i alla fall. För att väcka liv i löparmusklerna gick jag ut för en stund sedan, fast det regnade, och körde ett kort pass på drygt 20 minuter för att väcka kroppen. Tycker ändå att kroppen svarade ganska bra. Inte på topp men helt okej.

Väckningspass inför Hässelbyloppet 2017-10-07

Ikväll ska jag ta en funderare på om jag ska filma loppet med min GoPro som jag har gjort på två tidigare Hässelbylopp. Ni kan se båda filmerna samt några till på min Youtube-kanal.

Jag ska snart också skriva ihop en tävlingsrapport från Lidingöloppet. Jag brukar släpa efter med dem tyvärr… Men håll utkik här på bloggen, både den och tävlingsrapport från Hässelbyloppet kommer!

Det här inlägget postades i Hässelbyloppet, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.