Rensa upp på skrivbordet med Fences

Många är vi som lägger alldeles för många länkar, program och andra filer direkt på skrivbordet vilket lätt blir en ända röra. Nu finns det dock ett jättebra program som kan hjälpa till och organisera denna röra.

Fences – Ditt verktyg för ett rent skrivbord

Fences är ett litet smart program som gör att man kan skapa små ytor på skrivbordet i vilka man lätt kan sortera allt som ligger på skrivbordet. När man installerar Fences kan man välja att låta programmet göra en grov sortering av allt som ligger på skrivbordet vilket fungerade perfekt för mig.

Fences

Fences

Om man som jag kopplar in datorn till olika skärmar med olika skärmupplösningar så flyttar sig alltid ikonerna på skärmen vilket gör att man inte manuellt kan sortera ikonerna på skrivbordet. Fences hjälper även till med detta och kommer ihåg hur allt låg så man slipper flytta rund boxarna med ikoner varje gång man byter mellan skärmarna.

Fences finns att ladda ner som gratisversion men det finns även en lite mer avancerad version som kostar pengar. Jag tycker dock att gratisversionen räcker väldigt långt.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Rensa upp på skrivbordet med Fences

  1. Pingback: Summering av december 2010 | Fredrik Malmgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *