Rörlighetsträning ger resultat

Jag har gått hos Naprapatlandslaget till och från under cirka ett år för diverse besvär med knä och höft och har fått lite olika rörelseövningar bland annat för min stela bröstrygg som troligtvis är roten till allt ont. Jag var även med på Stretchamore under hela oktober där det var en massa rörlighetsövningar för hela kroppen.

I både mitt eget program som jag haft tidigare samt i Stretchamore ingick det bryggor av olika slag. Har testat att göra varianten när man ”vandrar” ner mot en vägg och även den när man har fötterna upphöjda. Problemet med vanliga bryggan har varit att jag inte ens fått upp bröstryggen från golvet. Det har känts som jag varit för svag eller att musklerna inte har förstått hur de ska göra.

I  mitt nya träningsprogram som jag fick förra veckan ingår det också att köra brygga. När vi gick igenom programmet kom jag inte heller då upp med bröstryggen från golvet. Men så helt plötsligt nu när jag körde programmet hemma så klarade jag det! Det är inte den snyggaste bryggan men det är i alla fall en brygga. Nu när jag verkar ha fått lite koll på tekniken och musklerna i kroppen förstår vad de ska göra så ska det bli kul att se hur det kommer att utveckla sig när jag kört de här programmet i några veckor.

Brygga

Det här inlägget postades i Allmänt, Rörlighet, Skador och sjukdomar, Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.