Skadat axel och revben

I söndags ramlade jag så illa så jag skadade både vänster axel och revben. Nu ett par dagar senare så är jag fortfarande öm i axeln men den är på bättringsvägen men mina revben har blivit sämre för varje dag som gått. I förrgår var jag förbi vårdcentralen som skickade mig vidare till röntgen. Troligtvis har jag en spricka i minst ett revben, kanske brutet till och med. Så nu blir det till att hitta alternativ träning igen på grund av skadan.

När jag hade problem med vaden och foten gick det ändå ganska lätt att hitta alternativ träning men med revben som ömmar blir det svårare. Extra trist är det för att jag precis skulle börja med träningen inför Öppet Spår där så klart stakning är ett stort inslag. Hade verkligen sett fram emot det. Nu får jag vänta ut denna skada. Frustrerande!

Det här inlägget postades i Allmänt, Skador och sjukdomar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *