SkiErg Holiday Challenge 2015

Concept2 SkiErg Holiday Challenge 2015

Concept2 har varje år en del utmaningar eller tävlingar om man vill kalla dem det. Just nu kör de Holiday Challenge som går ut på att man ska köra SkiErg 100 km mellan 26 november och 24 december. För varje person som klarar utmaningen skänker Concept2 $0.02 för varje kilometer upp till 100 km och $0.04 för varje kilometer efter det. Målet Concept2 har satt upp är $30.000. De har valt ut sex olika ändamål och från dessa får man välja ett som man skänker sina eventuella pengar till. Jag har valt water.org.

Hittills har jag hunnit köra knappt 28 km så det är en bra bit kvar men det bör jag lyckas med. I värsta fall så får jag lägga in ett par långpass på min SkiErg i källaren dagarna innan jul nu när det ändå inte finns några spår här i Stockholm.

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.