Skriv dina önskelistor på Presentlistan.com

Din önskelista på nätet - Presentlistan.com

Din önskelista på nätet - Presentlistan.com

Snart är julen här och det är dags att skriva sin önskelista. Varför inte skriva den på nätet i år? För detta ändamål har jag skapat Presentlistan.com där man kan lägga upp sin önskelista och skicka den till sin familj och vänner. Självklart fungerar sajten lika bra till födelsedagar, bröllop, dop och andra händelser där önskelistor förekommer.

Allt du behöver göra är att registrera dig på Presentlistan.com och skapa en önskelista med de saker du önskar dig. Välj tema och lägg till vilka personer du vill skicka din önskelista till. Sedan är det bara att skicka iväg önskelistan. Vet du inte riktigt vad du önskar dig så kan du kolla bland våra presenttips för att se vad andra har önskat sig.

Presentlistan.com har bra funktioner även för dem som tittar på din önskelista. Genom att man kan markera vilka presenter man köpt eller tänker köpa så undviker man att folk köper samma sak vilket är väldigt smidigt.

Julen närmar sig snabbt så vänta inte, skriv en önskelista idag!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Skriv dina önskelistor på Presentlistan.com

 1. Pingback: Summering av december 2009 | Fredrik Malmgren

 2. Göran skriver:

  Hej! En mkt god ideé. Men det är lite yxigt med inmatningen, ett förslag till förbättring och tidsbesparing vore om man kunde läsa in excel- eller tabbseparerarde filer.
  /Göran

  • Fredrik Malmgren skriver:

   Hej Göran,

   Kul att du gillar idén.

   Bra feedback! Ska se vad jag kan hinna med till nästa version. Just nu håller jag på att förbättra presenttipsdelen. Förhoppningsvis kommer man att kunna söka på en produkt och sedan klicka ”Lägg till” så kommer all information om den produkten in automatiskt på önskelistan. Jag har även lite andra funderingar för att göra det lättare och excel- tabbseparerade filer är en mycket bra ide.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *