Slut på ett fyra veckors långt VO2-block

Nu har jag kämpat mig igenom ett rejält VO2-block som var på fyra veckor. Totalt har jag gjort 14 pass inriktade på att höja mitt VO2. De flesta av dessa har jag gjort på löpband men även några på min Monark LT2. Utöver detta har det blivit ett gäng styrkepass och några lugna pass på min SkiErg för att komma igång med stakningen.

På tisdag ska jag tillbaka till Aktivitus för nya tester på SkiErg för att se hur det står till med skidkapaciteten samt att göra ett träningsprogram fram till Öppet Spår.

Idag blev det ett gympass med fokus på överkropp. Tittade på Vinterstudion medan jag tränade och där visade det ett inslag när Mathias Fredriksson tränade med Teodor Peterson. Passade på att testa på lite övningar som de gjorde. Ser betydligt lättare ut än vad det är!

Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *